AFYONKARAHİSAR / BAŞMAKÇI - Yaka İlkokulu

Yaka İlkokulu

Yaka Köyü Başmakçı/Afyonkarahisar
Vizyon
Yaka İlkokulunun vizyonu, eğitim bölgemiz içersine giren ve eğitim çağı içersinde olan tüm bireylerin okulumuzdan azami eğitimi alarak bir üst kuruma donanımlı olarak gitmelerini sağlamak, orta öğretime giden öğrenci yüzdesini her geçen yıl artırmak, eğitimde ilçemizin temsilcisi konumuna yükselip hedefi ileriye taşımaktır.
Misyon
Yaka İlkokulunun misyonu, öğrencileri Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda vatanına ve milletine candan bağlı, teknolojilere ve gelişmelere açık, çağın gerektirdiği bilgi birikimini alarak hayata hazırlanan, yaşamı boyunca karşılaştığı güçlükleri aşma gücünü kendinde bulan bireyler olarak yetiştirmektir
08:50 İlk Ders Başlangıcı 12:15-13-15 Öğle Arası 14:50 Son Ders Çıkışı
İlçeye kendi imkanlarıyla okula gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Yaka Köyü, İlçe merkezine 5 km uzaklıkta olup, yeşillikler içerisinde bir köydür.
İlçe Merkezine 5 Km İl Merkezine 140Km